Όροι χρήσης

Πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα

Κατά την συμπλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας ζητηθεί σειρά από προσωπικά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο , διεύθυνση, κτλ. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους επικοινωνίας μαζί σας αλλά και αποστολής του προϊόντος. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα μένουν στη βάση δεδομένων μας ως στοιχεία συναλλαγής και δεν γνωστοποιούνται σε κανέναν για οποιοδήποτε λόγο.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής σας των προσωπικών σας στοιχείων όπως επίσης και η δυνατότητα προσθήκης νέας διεύθυνσης.

Παραγγελίες

Το vitsaskosmima.gr διαθέτει ένα λειτουργικό και εύχρηστο σύστημα αγορών το οποίο σας επιτρέπει με ευκολία να κάνετε τις αγορές σας, με ασφάλεια και χωρίς κινδύνους. Οι παραγγελίες λαμβάνονται αμέσως από το προσωπικό της ιστοσελίδας, το οποίο φροντίζει για την σωστή μετάβαση και αποστολή της παραγγελίας σας. 

Ασφάλεια Συναλλαγών - Πληρωμές

Οι πληρωμές στο vitsaskosmima.gr  γίνονται με την μέθοδο της αντικαταβολής , και είναι απολύτως δωρεάν. Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, ΟΧΙ όμως μέσω της ιστοσελίδας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας κατευθύνουμε για το πως μπορεί να γίνει η πληρωμή μέσω κάρτας.

 Επιστροφές

Eχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε και αφού πρώτα μας έχετε γνωστοποιήσει την επιστροφή αυτήν. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον: (α) Επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο 210-5050005. (β) το προϊόν δεν έχει αλλοιωθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο (γ) Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η εγγύηση και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος (δ) Μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω ταχυμεταφορικής  (ε) Πρέπει να φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.

 Ακυρώσεις Παραγγελιών

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας για χρονικό διάστημα έως και 10 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας, αλλά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας πρώτα.

 Επισκόπηση Παραγγελιών

Πάντα σας δίνουμε την δυνατότητα να κάνετε μία τελική ανασκόπηση της παραγγελίας σας πριν το τελικό στάδιο της χρέωσης.

 H ιστοσελίδα vitsaskosmima.gr είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του κοσμηματοπωλείου Βίτσας.

Πλούτωνος 3  , Πετρούπολη , Αθήνα

www.vitsaskosmima.gr                    

konvits@yahoo.gr             

T : 2105050005